hits

Sunt

Hasselntt/ruccola pesto

Denne pestoen, som er litt annerledes standard pestoen, passer perfekt til spread p raw-food crackers, eller til salat eller pasta.

2 finhakkede hvitlksfedd

3 never ruccola

1 dl hasselntter

100g parmesan

3 ss rapsolje (eller cocosa uten kokkossmak)

himalayasalt

pepper

Ha alt i en blender og rr sammen til du fr en passe konsistens.

Granola med friske br

Hjemmelaget Granola lager jeg s ofte jeg fr nden over meg. Blandet med friske br og mandelmelk er dette en fin og sunn start p dagen. Granolaen holder seg i en mned i en lufttett beholder.

225 g glutenfrie havregryn

60 g solsikkefr

50 g sesamfr

100 g kruskakli

1 ts kanel

1/2 ts malt ingefr

1/2 ts himalaysalt

eplemejuice/appelsinjuice uten sukker

90 g agavesirup

Gojibr

Hvite mulberries (kjpes p helsekost)

Trkede blbr uten sukker

Sett ovnen p 150 grader. Bland gryn, mandler, sesamfr og krydder i en stor bolle. Varm opp eplemos, agavesirup og solsikkeolje i en liten kjele, og bland deretter dette med det trre. Spre blandingen utover p et stekebrett eller i en stor langpanne, og stek i ca. 45 minutter. Vend p blandingen hvert tiende minutt, slik at granolaen blir jevnt brun. Avkjl helt fr du har granolaen i en lufttett beholder.